Bedrijfsinformatie

in About
13. 12. 05
posted by: Super User
Hits: 6949

In 1999 heeft Petro van den Berg een autolaadkraan gekocht en is hij voor zichzelf begonnen. Dat is het begin van Van den Berg Transport Reek. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en heeft Van den Berg een aantal mooie projecten op zijn naam staan. 

Afgelopen twaalf jaar heeft hij veel ervaring opgedaan met werkzaamheden aan en rond het Nederlandse spoornetwerk. Zo was Van den Berg Transport in opdracht van SIA nauw betrokken bij de herontwikkeling van het station in Arnhem. Verder werkt het bedrijf regelmatig voor BAM en ProRail.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het leveren en op de juiste locatie plaatsen van bielzen, grint en spoorstaven. Daar komt ook een stukje straatwerk bij kijken. Het bedrijf beschikt over veel eigen materieel en gereedschap, daarom kan het nagenoeg elke klus aanpakken. Als er iets moet gebeuren is Van den Berg Transport de ideale partner. Het veelzijdige bedrijf neemt werk uit handen, zodat de opdrachtgever zich op andere taken kan focussen.

Kwaliteit
Van den Berg Transport Reek over het certificaat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA). De ontwikkeling van het VCA-certificatiesysteem werd in 1989 opgestart door de Landelijke Werkgroep Contractor Veiligheid. Inmiddels wordt de VCA algemeen erkend als industriestandaard. Het VCA-systeem (het zogenaamde certificatieschema) voldoet aan de eisen die in Europese normen zijn vastgelegd.

Verder staat Van den Berg Transport op de VIHB-lijst van het NIWO. Dit is een verzameling van bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen.